Hehkutusketju

Yleistä friba-läppää.

Valvojat: Mini-Nieminen, Chukie, Hallitus

JanneRäsänen
Viestit: 326
Liittynyt: Ma Touko 02, 2011 15:33
Oikea nimi: Janne Räsänen

Re: Hehkutusketju

Viesti Kirjoittaja JanneRäsänen »

Äijäää, eiku öö hitsi eihän tollaista sopivaa sanaa ole olemassakaan, joten onnea! :-)

Avatar
Cale
Viestit: 73
Liittynyt: Ma Touko 02, 2011 10:46
Oikea nimi: Kalle Lehto

Re: Hehkutusketju

Viesti Kirjoittaja Cale »

Hukkasin keskiviikkona muutenkin surkealla rundilla 2 dessua. Toinen 14 OB-saarekkeeseen ja toinen unohtui sijoilleen 18 missatun saariheiton jäljiltä. Vaikka tuokin on hienoa, niin varsinainen hehkutuksen aihe on se, että vajaa vuorokausi tuon jälkeen hyvissä ajoin ennen viikkokisoja molemmat kiekot olivat palautuneet omistajalleen! Suuret kiitokset Tommi ja Otto!

Avatar
Poimis
Viestit: 2306
Liittynyt: Pe Huhti 01, 2005 9:36
Oikea nimi: Sami Poimala
Paikkakunta: Vantaa
Viesti:

Re: Hehkutusketju

Viesti Kirjoittaja Poimis »

Täällähän oli tämmönen hehkutusketju! Pakko jakaa kanssanne hieno kokemus eilisistä viikkokisoista. Tauon jälkeen olin suureksi yllätykseksi kärkiryhmässä, ja väylällä #11 tapahtui ihmeitä: joka ikinen jantteri otti kolmosen! Noh, tästä sitten yllyin yllyttämään, että kai nyt kaikki ottaa sitten kakkosen seuraavaltakin väylältä (siis #12, jossa ei nykydropparilla juurikaan ole järkeä edes yrittää mukille...), ja TAIVAS VARJELE, kaikkihan ottivat kakkoset! Kovaa jengiä Tomi, Samuli ja Petteri :D
Kivempaa fribaamista - http://fribakaveri.fi

JanneRäsänen
Viestit: 326
Liittynyt: Ma Touko 02, 2011 15:33
Oikea nimi: Janne Räsänen

Re: Hehkutusketju

Viesti Kirjoittaja JanneRäsänen »

Tuota kelpaa hehkuttaa! Onnea kaikille asianosaisille!

Avatar
jwinterh
Viestit: 661
Liittynyt: To Elo 05, 2010 20:56
Oikea nimi: Jani Winterhalter
Paikkakunta: Espoo

Re: Hehkutusketju

Viesti Kirjoittaja jwinterh »

Tässä tarinaa tämän päivän iltarundilta jossa mukana Antti 'kumi-Simo' Kärkkäinen, Lars 'kumi-housu' Jehle ja Jani 'jäämies' Winterhalter. Normityyliin siis pelattiin skineistä ja panoksena 1€ per väylä.

Kisa alkoi ykköseltä josta JW otti rahat heittämällä nelosen. Kakkosväylällä Lasse heitti helpon kolmosen kun muut hieman sössivät. Kolmannellä väylällä meni potti seuraavalle väylälle kun tuli kaksi kakkosta. Nelosella Antti avasi hienosti pariin metriin ja Lasse ja Jani ottivat lähituntumaa puihin. Antille siis kaksi väyllää. Vitosella Janilla mukavat skipit ja kakkonen korttiin ja yhden väylän rahat. Kuutosella Antti puolestaan avasi hienosti ja otti lähes nosto kakkosen joten sinne rahat. Tässä vaiheessa skinit olivat siis Antti 3, Jani 2 ja Lasse 1. Se oli eka sektori.

Sitten se alkoi. Seiskalla potti siirtyi kun Lasse ja Antti ottivat kolmoset. Kasilla Jani ja Antti ottivat kolmoset. Ysillä kaikille kolmoset. Kympillä Antti ja Lasse ottivat kolmoset. Siirtyy taas. Jani ja Lasse ottivat seuraavalla kolmoset. Antti taktikoi neloseksi jotta heittää vikana bunkkeriväylän. Eipä auttanut. Jani avasi 4 metriin ja Antti noin 5:een. Ensin Antti puttaa sisään hienon kakkosen ja oma putti juuri vaikeutui huimasti. Olihan jaossa jo 6 väylän skinit. Onneksi sipuli kesti ja kakkonen.

Kolmas sektori alkoi ja paljon oli jo rahaa pelissä. Antti ja Jani ottivat hyvät avaukset ja kakkosta korttiin. 14 väylä ja Jani avaa forella juuri ja juuri saari OB:n taakse. Antilla OB ja Lasse aika kaukana vasemmalla. Lasse lähtee hyökkäämään eikä ollut kakkonen kaukana jostain 30 metristä. Menee kuitenkin pitkäksi. Jani yrittää mutta ei vain uponnut sellainen 13 metrinen. Lasse puttaa hienosti 7 metrisen sisään ja Jani nostaa kolmosen myös. Väylällä 15 alkaa olemaan oikeasti jo rahaa jaossa. 9 VÄYLÄÄ. Jani avaa hyssällä keskelle väylää mutta hieman lyhyeksi. Lasse heittää hyvän mutta sekin jää pikkasen lyhyeksi. Antti yrittää iskeä mutta päätyy OB:lle. Janin ja Lassen lähestymiset 3 metriin joten taas jakoon kun molemmille 3 korttiin. Väylä 16 ja jännitys kasvaa. Jani avaa forella ja jää lyhyeksi. Lasse heittää hienon annukan mutta jää aidan väärälle puolelle. Antilla jossain oksissa. Antin lähestyminen hyvä mutta menee pikkasen pitkäksi. Jani yrittää iskeä mutta 10 metrinen menee ohi, mutta ei kauaksi. Lasse on aidalla ja yrittää turbo-puttia aidan yli. Bonk. Ylärautaan. Kaikille kolmoset ja siirtyy taas. Väylä 17 ja skinejä jaossa yhteensä 11 väylää. Janin polvet jo hieman tutisevat mutta pääsee puista ohi, kaikista, ja päätyy noin 3 m korin taakse rinteeseen. Lassen polvet tutisevat vielä pikkasen enemmän ja avaus 5 metrin päässä vasemmalla olevaan puuhun. Antti katsoi kauhuissaan heittoa ja miettii että tohon ei saa osua. EI SAA OSUA. Antilla luotto MD2 ja kops... 6 metrin päähän oikealla olevaan puuhun. Lasse jatkaa mutta jää lyhyeksi. Antti yrittää iskeä mutta sekin jää noin 6 metriin korin eteen. Antti puttaa sisään ja saa kolmosen, Lasse tyytyy neloseen. Ja nyt, nyt tutisee jo Janin polvet. Tuntuu että putti on ainakin 10 metriä vaikka matkaa on vain 3. Lasse ja Antti yrittävät parhaansa mukaan korin takana näyttää jotain mitä Jani ei ymmärrä... TSI TSING!!!! Kakkonen Janille korttiin ja 11 väyläln skinit eli 22 euron putti!!! HUH. Nyt ei ollut enää euron juusto, tai BicMac BicMac vaan ihan kunnon ateriat huudoissa. Vikalla väylällä kaikki heittivät ainakin yhden OB:n mutta Jani selvisi vitosella ja otti vielä viimeisenkin väylän.

Olipahan kierros. Lisänä tähän hehkutukseen se että meikäläinen heitti yhteensä 57 heittoa ja kun ottaa huomioon tuulen määrän niin pidän sitä kyllä suht kovana tuloksena. Kiitos kun jaksoitte lukea. Ja kiitos Antille ja Lasselle seurasta ja sponsoroinnista... :mrgreen:

Avatar
PM
Viestit: 717
Liittynyt: To Marras 18, 2004 16:23
Oikea nimi: PETRI MÄÄRÄNEN
Paikkakunta: Tikkurila

Re: Hehkutusketju

Viesti Kirjoittaja PM »

:wink: Jaa oli puusilmän tilipäivä...ei olis uskonu! r-(
Kaikki muu on turhaa paitsi putti!!

Osmodinhos
Viestit: 202
Liittynyt: Pe Huhti 30, 2010 18:46
Oikea nimi: Antti Kärkkäinen
Paikkakunta: Espoo

Re: Hehkutusketju

Viesti Kirjoittaja Osmodinhos »

Nythän tuo JW suorastaan kusettaa.. Minä avasin väylällä 17# kylläkin vasempia puita varoen sinne noin 12 metrin kohdalla olevaan oikeaan puuhun, joten se siitä. Muuten ok selostus..

Lisäksi haluaisin muistuttaa, että mullahan jäi kuitenkin maksettavaa yksi €, koska oli tuo JW mulle pystyssä vielä kympin edelliseltä rundilta 8)

Hieno ja tasainen rundi muutenkin kaikilta. Annoin tasotusta, kun oli polvet jo valmiiksi kipeät. Rahapelit pyöriköön jatkossakin ja jo mahdollisesti tänään mut viimeistään torjantaina on meikäläisen tilipäivä taas k:-)= ru;-)
Jos et tee, niin kaveri tekee...

Avatar
tiina
Viestit: 673
Liittynyt: Ti Kesä 21, 2011 8:04
Oikea nimi: Tiina Lehtinen

Re: Hehkutusketju

Viesti Kirjoittaja tiina »

Mainio jännitysnäytelmä! 8)

Avatar
Most Royal
Viestit: 155
Liittynyt: Ke Helmi 09, 2005 21:22
Oikea nimi: Taneli Kuusiholma
Paikkakunta: Helsinki

Re: Hehkutusketju

Viesti Kirjoittaja Most Royal »

Opiskelijoiden liikuntaliiton mestaruusskaboissa -07 Epilään puskaan hukkaamani aviar on tehnyt viisi vuotta matkaa löytyäkseen Lahdesta! Toivottavasti kiekko ei ole kärsinyt aikamatkastaan liikaa. Tämän tapauksen johdosta nousi jälleen odotukset siitä, että Töölön Sibeliuspuiston hiekkalaatikkoon 80-luvun puolivälissä hukkaamani vihreä Matchbox-rekka löytäisi vihdoinkin tiensä kotiin. r-(

Avatar
kaka
TT Hallitus
Viestit: 295
Liittynyt: Ke Kesä 18, 2008 7:53
Oikea nimi: Mika Kauppila
Paikkakunta: Vandal

Re: Hehkutusketju

Viesti Kirjoittaja kaka »

Laitetaan nyt vaikka tähän ketjuun tämä puttausvideo. Kiitoksia Kallelle putista, joka on muuten oikeasti todella kovaa heitetty.

http://youtu.be/jJS8ivnRAs0

Avatar
hilarius
TT Hallitus
Viestit: 234
Liittynyt: Ti Elo 14, 2012 21:23
Oikea nimi: Juho Hautala

Re: Hehkutusketju

Viesti Kirjoittaja hilarius »

kaka kirjoitti:Laitetaan nyt vaikka tähän ketjuun tämä puttausvideo. Kiitoksia Kallelle putista, joka on muuten oikeasti todella kovaa heitetty.

http://youtu.be/jJS8ivnRAs0
Upea! Tali Open teaser, joku suuruudenhullu musa vielä taustalle!

Vastaa Viestiin