Tervetuloa talkoisiin huipulle la 9.6. klo 10 alkaen

Virallinen totuus

Valvojat: Mini-Nieminen, Chukie, Hallitus

Vastaa Viestiin
Avatar
tiina
Viestit: 673
Liittynyt: Ti Kesä 21, 2011 8:04
Oikea nimi: Tiina Lehtinen

Tervetuloa talkoisiin huipulle la 9.6. klo 10 alkaen

Viesti Kirjoittaja tiina »

Kesän toiset kunnossapitotalkoot pidetään tulevana lauantaina 9.6. Talin huipulla. Aloitellaan klo 10, mutta puuhaa riittää koko päiväksi.

Talkoissa mm. päällystetään liukkaahkot betoniset teelaatat tekonurmimatolla, ja tähän tarvitaan käsiä, joten tervetuloa sankoin joukoin mukaan tekemään jo loistavasta kentästämme vieläkin kirkkaampi helmi! :-sisä

Lisäksi talkoiden yhteydessä annetaan myös opastusta kunnossapitokaluston käyttöön. Jos siis janoat siimurin varteen antamaan nokkosille sen mitä ne ansaitsevat tai kaihoat Hussen penkille parturoimaan väylien nurmikoita, ilmesty paikalle.

Perinteiseen tyyliin talkooporukalle on grilli kuumana ja virvokkeita tarjolla. Jäsenpuolelta foorumia löytyy ilmoittautumisketju tai voit ilmoittaa osallistumisestasi jollekin Tallaajien hallituksen jäsenelle, jotta osaamme varata talkooevästä riittävästi. Tervetuloa mukaan!

PS. Talkoiden aikana useita väyliä on pois käytöstä, joten suosittelemme siis lämpimästi liittymistä talkooporukkaan tai valitsemaan lauantain ohjelmaan jonkin toisen radan.

Vastaa Viestiin