Jäseneksi liittyminen

Kaikki seuran jäsen- ja lisenssimaksut hoidetaan kaudella 2018 SuomiSportin kautta, mutta koska järjestelmää ollaan vasta ottamassa käyttöön maksut voinee suorittaa mahdollisesti joskus keväällä 2018. Pyydämme kärsivällisyyttä ja malttia! Mikäli haluat liittyä seuraan, niin tervetuloa vaan mukaan tapahtumiin. Hoidetaan jäsenyydet kuntoon sitten, kun se on mahdollista.

Lisätietoja SuomiSportin seurajäsenuudistuksesta löydät täältä: http://foorumi.tallaajat.org/viewtopic.php?t=6808

HUOM! Viimeisimmän Suomen Frisbeegolfliiton väliaikatiedotteen seuroihin liittymisestä SuomiSporting kautta voit lukea täältä: http://frisbeegolfliitto.fi/2018/03/19/suomisport-tilannekatsaus-19-3-2018/

Talin Tallaajien jäsenedut

Jäsenedut löydät täältä: http://www.tallaajat.org/tietoja/

Jäsenmaksut ja kilpailulisenssit

Kaudella 2018 Talin Tallaajat ry:n varsinaisen jäsenen jäsenmaksu on 25 e aikuisilta ja 10 e junioreilta (2000 tai sen jälkeen syntyneet). Talin Tallaajat ry on Suomen frisbeegolfliiton jäsenseura ja jäsenmaksuun sisältyy SFL:n jäsenyys. Kannatusjäsenmaksu on 25 e.

Suomen frisbeegolfliitton alaisissa kilpailuissa jokaiselta pelaajalta vaaditaan kilpailulisenssi. Kilpailulisenssin hinta on aikuiselta 50 euroa ja juniorilta 25 euroa, kilpailulisenssiin sisältyy PDGA:n jäsenyys.

Pääsy jäsenfoorumin jäsenpuolelle

Kun olet maksanut jäsenmaksun ja olet tehnyt tunnuksesi jäsenfoorumille, niin ilmoita foorumin käyttäjätunnuksesi juhani.lehtonen(a_t)tallaajat.org , jolloin sinulle lisätään pääsy jäsenosioon.

Huomaathan, että jäsenhakemusten ja lisenssimaksujen käsittelyyn voi mennä muutamia viikkoja, joten toimithan hyvissä ajoin ennen tarvetta (esim. kisailmoittautumisen alkua).