Jäseneksi liittyminen

Talin Tallaajien jäseneksi pääset maksamalla jäsenmaksun ja mahdollisen kilpailulisenssin Talin Tallaajat ry:lle.

Verkkokauppa jäsenmaksujen hoitamiseen:
https://holvi.com/shop/talintallaajat/

Jäsenedut löydät täältä: http://www.tallaajat.org/tietoja/

Jäsenmaksut ja kilpailulisenssit

Kaudella 2017 Talin Tallaajat ry:n varsinaisen jäsenen jäsenmaksu on 20 e aikuisilta ja 10 e junioreilta (1999 tai sen jälkeen syntyneet). Talin Tallaajat ry on Suomen frisbeegolfliiton jäsenseura ja jäsenmaksuun sisältyy SFL:n jäsenyys. Kannatusjäsenmaksu on 20 e.

Suomen frisbeegolfliitton alaisissa kilpailuissa jokaiselta pelaajalta vaaditaan kilpailulisenssi. Kilpailulisenssin hinta on aikuiselta 50 euroa ja juniorilta 25 euroa, kilpailulisenssiin sisältyy PDGA:n jäsenyys.

Kilpailulisenssi maksetaan seuran jäsenmaksun yhteydessä, eli lisenssin ottava aikuisjäsen maksaa yhteensä 20+50=70 e ja juniori 10 + 25=35 e. Lisäksi uudet PDGA-jäsenet voivat halutessaan tilata 15 euron lisähintaan PDGA-kiekon. Myös uudet että PDGA-jäsenyytensä uusivat henkilöt voivat tilata PDGA:n Discgolfer-lehden 35 euron vuosihintaan (lehti ilmestyy 4 kertaa vuodessa). Lisätietoja: http://frisbeegolfliitto.fi/liitto-ja-seurat/lisenssimaksut/

 

Pääsy jäsenfoorumin jäsenpuolelle

Kun olet maksanut jäsenmaksun ja olet tehnyt tunnuksesi jäsenfoorumille, niin ilmoita foorumin käyttäjätunnuksesi juhani.lehtonen(a_t)tallaajat.org , jolloin sinulle lisätään pääsy jäsenosioon.

Huomaathan, että jäsenhakemusten ja lisenssimaksujen käsittelyyn voi mennä muutamia viikkoja, joten toimithan hyvissä ajoin ennen tarvetta (esim. kisailmoittautumisen alkua).