Jäseneksi liittyminen

Kaikki seuran jäsen- ja lisenssimaksut hoidetaan kaudella 2018 SuomiSportin kautta. Ohjeet seuraan liittymiseen, lisenssin ja vakuutuksen hankintaan löydät täältä: http://frisbeegolfliitto.fi/suomisportukk-pelaajat/ 

Talin Tallaajien jäsenedut

Jäsenedut löydät täältä: http://www.tallaajat.org/tietoja/

Jäsenmaksut ja kilpailulisenssit

Kaudella 2018 Talin Tallaajat ry:n varsinaisen jäsenen jäsenmaksu on 25 e aikuisilta ja 10 e junioreilta (2000 tai sen jälkeen syntyneet). Talin Tallaajat ry on Suomen frisbeegolfliiton jäsenseura ja jäsenmaksuun sisältyy SFL:n jäsenyys. Kannatusjäsenmaksu on 25 e.

Suomen frisbeegolfliitton alaisissa kilpailuissa jokaiselta pelaajalta vaaditaan kilpailulisenssi. Kilpailulisenssin hinta on aikuiselta 50 euroa ja juniorilta 25 euroa, kilpailulisenssiin sisältyy PDGA:n jäsenyys.

Pääsy jäsenfoorumin jäsenpuolelle

Kun olet maksanut jäsenmaksun ja olet tehnyt tunnuksesi jäsenfoorumille, niin ilmoita foorumin käyttäjätunnuksesi juhani.lehtonen(a_t)tallaajat.org , jolloin sinulle lisätään pääsy jäsenosioon.

Huomaathan, että jäsenhakemusten ja lisenssimaksujen käsittelyyn voi mennä viikko, joten toimithan hyvissä ajoin ennen tarvetta (esim. kisailmoittautumisen alkua).