Talin Viikkokisat 2021

"Mitä! En mä vitosta heittänyt eilen" Tänne purnaukset, kehut, infot ja muut viikkokisa-asiat

Valvojat: Mini-Nieminen, Chukie, jwinterh, Hallitus

jjkallio
Viestit: 34
Liittynyt: Su Touko 24, 2015 17:46
Oikea nimi: Jarkko Kallio

Talin Viikkokisat 2021

Viesti Kirjoittaja jjkallio »

Vuoden 2021 viikkokisat käynnistyvät 3.6!

Tänäkin vuonna päästään Talissa kisailemaan viikkokisojen merkeissä torstaisin 3.6.-9.9 klo 18:00. Viikkokisoihin ovat tervetulleita kaikki, eikä kisalisenssiä tarvita, mutta Talin Tallaajille on tänä vuonna seurajäsenyydestä etua, sillä jäsenet pääsevät ilmoittautumaan kisaan puoli tuntia muita aikaisemmin! Varmista, että seurajäsenyytesi on Metrixissä aktiivinen jotta tämä onnistuu.

Huomaathan, että rata on torstaisin varattu viikkokisoja varten klo 18-21, jolloin muut Helsingin radat sekä Mini-Tali palvelevat muita heittelijöitä.

Viikkokisoissa haastat ennen kaikkea itsesi, sillä kisoissa palkitaan aina parhaan raakatuloksen heittäneen lisäksi eniten omaa tulostaan viikkokisoissa parantaneita. Sen lisäksi viikkokisoissa Talin radan par-tulokseen (58 heittoa) tai alle heittäneet saavat kutsun kauden kovimpaan PDGA-kutsukilpailuun, Tali ViikkisChamp Invitationaliin.

Viikkokisoissa noudatetaan edelleen alueellisia koronarajoituksia ja osallistuminen tapahtuu omalla vastuulla, luethan siis toimintaohjeet kisainfosta huolellisesti.

Lisäinfo ja ilmoittautuminen Discgolfmetrix-palvelussa:
https://discgolfmetrix.com/1679417

Nähdään Talissa!
T. Viikkokisa-TD:t