Ace Race Helsingissä

Yleistä friba-läppää.

Valvojat: Mini-Nieminen, Chukie, Hallitus

Vastaa Viestiin
Joksa
Viestit: 68
Liittynyt: Ke Marras 20, 2002 15:07
Oikea nimi: Marko Jokimäki
Paikkakunta: Kauhajoki

Ace Race Helsingissä

Viesti Kirjoittaja Joksa »

VIIMEINEN MAHDOLLISUUS!!
Yhden Kiekon Ässäjahti JATKUU !!! One Disc Ace Race 2008

MISSÄ? HELSINGISSÄ KONEEN PUISTOSSA (MUNKINPUISTOSSA)
KOSKA? PIAN!!! sunnuntaina 21.9. klo 12:00 alkaen

FORMAATTI NELJÄ 9 REIÄN KIERROSTA = 2x18 = 36 reikää, yksi ässäheitto (holariheitto) reikää kohden (kahdet eri teet)

RATASUUNNITELMA, REIKIEN PITUUDET Reikien pituudet vaihtelevat n. 50 metristä 76 metriin (170 - 250 feet). Radoille merkitään uudet väliaikaiset teet

OSALLISTUMISMAKSU 30 €,
joka sisältää kaksi (2) uutta prototyyppi Discraft- kiekkoa, lakin, Full Color-minin = tavara helposti yli 30 euron edestä, sekä mahdollisuuden voittaa GRAND PRIZE!

PALKINNOT Kisan palkinto Grand Prize on ARVOKAS Discraftin tuotepaketti, joka sisältää hienon kiekkokassin ja 10 kiekkoa.

KUKA, MITÄ? Eniten ässiä (holareita, hole-in-oneja, osumia yhdellä heitolla) heittänyt pelaaja saa Grand Prize -paketin.
Tasapisteet ratkaistaan Closest-to-pin-menettelyllä, jossa ässä on tietenkin paras, osuma metalliin toiseksi paras ja lähimpänä koria seuraavaksi paras.

JOS EI ÄSSIÄ Jos ässiä ei heitetä, lasketaan metalliin osuneet heitot, ja eniten osumia saanut saa Grand Prize –palkinnon.

SÄÄNNÖT Jokaisen pelaajan tulee käyttää kiekkoja, jotka toimitetaan pelaajapaketissa. Vain jos kiekko hukkuu, pelaaja voi ottaa toisen pelaajapaketin kiekon käyttöön.
Vain yksi heitto heitetään tee-alueelta. Pooliin voi kuulua enintään 8 pelaajaa. Jokaisella pelaajalla pitää olla henkilökohtainen tuloskortti. Jos pelaaja saa ässän, merkitään tuloskorttiin ko. reiän kohdalle A ja jos pelaaja osuu metalliin, merkitään korttiin M. Heiton jälkeen pelaaja merkkaa korttinsa. Kun kaikki ryhmän pelaajat ovat heittäneet, ryhmä kerää kiekkonsa ja siirtyy seuraavalle teelle.
Heitettyään kaikki 18 reikää pelaaja voi pitää saman tuloskortin ja merkitä seuraavat 18 reikää alemmalle riville.
Pelaaja, jolla on eniten ässiä 36 reiän jälkeen on Grand Prize voittaja.
Jos kahdella tai useammalla pelaajalla on sama määrä ässiä, tasapelin ratkaisemiseen käytetään metalliin osuneiden heittojen lukumäärää.
Jos ei ole heitetty lainkaan ässiä, Grand Prize voittaja on pelaaja, jolla on eniten osumia metalliin.
Jos metalliosumien suhteen on tasapeli tai ei ole lainkaan ässiä tai metalliosumia, voittaja ratkaistaan Closest-to-pin -menettelyllä (yksi heitto, lähinnä koria).

KUKA PÄÄSEE MUKAAN?

Ilmoittautumisjärjestyksessä max. 65 ensimmäistä pelaajaa! Maksettu ilmoittautuminen ajaa edelle, takaa osallistumisoikeuden ( 65 ekaa). Tili: Seppo Nieminen, Nordea Kauhajoki, 106030-19207

Ilmoittautumiset etukäteen: Seppo Nieminen a.s.a.p. tai paikalla Tony Sheng tai Aleksi Ahtila.
First come, first served !
Ruotsin kuningas on kauhee apina, mut sen muija; kuningatar oli aikoinaan aika hyvännäköinen kinkku

Vastaa Viestiin