Kaikille Stadin radoille!

Yleistä friba-läppää.

Valvojat: Mini-Nieminen, Chukie, Hallitus

Vastaa Viestiin
Avatar
Dizzy
huru-ukko
Viestit: 3513
Liittynyt: Ke Marras 05, 2003 10:27
Oikea nimi: Anssi Sahri
Paikkakunta: Viikki
Viesti:

Kaikille Stadin radoille!

Viesti Kirjoittaja Dizzy »

Terve

Kevät tulee ja kohta päästään radalle. Meikku, Munkka, Siltamäki ja Tali aukeavat pian ja päästään heittämään kiekkoa koriin. Tänä vuonna on kova yritys saada vielä yksi rata Kivikkoon auki - kesän korvalla ollaan viisaampia.

MUTTA!

Helsingin kaupunki on tehnyt linjauksen lajistamme, jossa mm. todetaan että olemassaoleva rata voidaan poistaa. Stadissa asuu paljon ihmisiä ja meillä on silti monta hyvää rataa kaupungin alueella. Ikävä kyllä, missään ei oikein saada olla ihan omissa oloissa. Talista Siltamäkeen siellä radoilla liikkuu vaihteleva joukko muita kaupunkilaisia - jotka eivät välttämättä ymmärrä mitään mitä olemme siellä tekemässä.

Jos heihin osuu, ymmärtävät he sen jälkeen omasta mielestään riittävästi. Heittäjiä on nyt enemmän kuin ikinä ja jokainen rata on ruuhkainen. Jos haluat jatkossa harrastaa lajia Helsingin alueen sisällä, otappa parista neuvosta vaari:

1) Väistä muita liikkujia. Jos väylän viereisellä kävelytiellä on kulkijoita, niitä odotetaan. Jos korin luona oleilee jotain, sinne ei vain heitetä.
2) Jätä rata parempaan kuntoon, kuin mitä se oli tullessasi. Kanna vähintään omat roskat pois. Pidä huolta radan puhtaudesta - roskat roskiin!
3) Jos näet muiden rikkovan ylläolevia kohtia, mene ja huomauta! Vaikka kuinka pahalta tuntuu, niin tämä sanoma pitää saada kaikkien tietoisuuteen. Jos radoilla ei osata olla, ei ratoja kohta ole.

Helsingin kaupunki tukee tällä hetkellä hienosti lajin harrastamista. Näytetään, että se kannattaa. Jos he tarjoavat meille harrastuspaikata, pyritään pitämään se toiminta siellä. Jos nykymeno jatkuu, pitää tulevaisuudessa matkustaa aika tavalla, jos Stadilainen haluaisi lajia harrastaa.

Kentillä ei ole mitään kolmatta osapuolta poliisiin hommissa. Jos me kaikki emme tee sitä, maksamme kuitenkin kaikki ne seuraamukset.

Hyvää mieltä
Anssi
Rehellistä kotiinpäinvetoa vuodesta 1974
Vastaa Viestiin