Löytykiekkoje postitus (LUE TARKKAAN OHJEET)

Rataamme koskevaa keskustelua.

Valvojat: Mini-Nieminen, Chukie, Hallitus

Vastaa Viestiin
Avatar
jme
Viestit: 35
Liittynyt: La Marras 16, 2013 15:07
Oikea nimi: Janimatti Ellonen

Löytykiekkoje postitus (LUE TARKKAAN OHJEET)

Viesti Kirjoittaja jme »

Laitan tämän tännekin (copy paste), mikäli et käytä Facebookia, tai olet muuten vain missannut.

Löytökiekkojen postitus 50 ensimmäiselle kiinnostuneelle

HUOM! Heti alkuun tärkeä maininta:
TÄMÄ KOSKEE VAIN NIITÄ HENKILÖITÄ, JOTKA OVAT SAANEET VIESTIN LÖYTYNEESTÄ KIEKOSTA MINULTA.
Mahdollistan kiekon postituksen itsekustannushintaan (kirjekuori + postikulut) niille 50 ensimmäiselle henkilölle, jotka vastaavat tähän viestiin kommenttina, että haluavat kiekkonsa postitettua (mielellään tyyliin "Kyllä, haluan että kiekkoni postitetaan" tai muuten hvyin selkeällä tavalla).

HUOM: Tasan 50 ensimmäistä! En voi tässä vaiheessa sitoutua suurempaan määrään. Vältetään siis muu keskustelu kommenteissa. Kaikki muut kinnostuneet jätetään huomioimatta (pahoittelut). Mikäli ensimmäinen postituskierros menee sujuvasti, saatan jatkaa postittelua. Tällöin teen vastaavanlaisen ilmoituksen uudestaan.
Päivitän postauksen yläkulmaan ilmoittautuneiden lukumäärän sitä mukaan kun uusia tulee ja kun ehdin.

Mikäli 50 ei ole tullut täyteen, kun kommentoit, laita asioita nopeuttaaksesi kiekon tiedot ja kiekosta löytyvä puhelinnumero minulle privana, ja jos muistat niin milloin sait viestin. Tämä nopeuttaa kiekon löytämistä ja palauttamista. Kyselen tätä, koska en pysty yhdistämään teitä suoraan tiettyyn tekstiviestin vastaanottajaan, koska Facebookissa näkyvä nimi ei välttämättä löydy kiekosta.

HUOM:
Tämä koskee siis todella vain niitä henkilöitä, jotka ovat saaneet viestin löytyneestä kiekosta MINULTA. Lisäksi varautukaa siihen, että kommunikoinnin pitää jossain vaiheessa tapahtua sen puhelinnumeron kautta, johon tämän viestin olette saaneet.

Postituskulut tulee olemaan luokkaa 4.1€ (postitus Suomeen: postimerkit 3.70€ + kirjekuori). Lähtökohtaisesti vain Suomeen.
Vastaa Viestiin