STAMINA 2024 XX | 27.4.2024

Virallinen totuus

Valvojat: Mini-Nieminen, Chukie, Hallitus

Vastaa Viestiin
Avatar
tikkis
huru-ukko
Viestit: 8021
Liittynyt: La Loka 19, 2002 16:59
Oikea nimi: Markus Stigzelius
Paikkakunta: Äijänpelto

STAMINA 2024 XX | 27.4.2024

Viesti Kirjoittaja tikkis »

Tervehdys

Vuosituhannen alussa erään ei-niin-viattoman lajiniilon päähän syntyi ajatus frisbeegolf-kisasta, jossa kevään tuloa ja kauden alkua tervehdittiin pelaamalla uusia väyliä niin kauan kuin päivässä valoa riittää.

Ajatus oli niin huikea, että sehän piti toteuttaa. Nopeasti ynnäiltiin tarvittava pelaajamäärä, jotta talous ei tappaisi Tallaajia heti alkuunsa. Kun tätä lukua verrattiin pääkaupunkiseudun harrastajamäärään, huuokaistiin helpotuksesta. Vaikka kymmenen harrastajaa jäisi pois - saataisiin silti kisa jotenkuten vedettyä. Joten bussi tilattiin ja alettiin heti seuraavana päivänä miettimään, että mitähän helvettiä tässä ollaan tekemässä. Mutta jostain syystä se koko harrastajamäärä saapui paikalle eräänä helteisenä toukokuun lauantaina vuonna 2004 (Oli vähän myöhemmän kevät 2000-luvun alussa) ja Stamina-bussi ajoi ensi kertaa Kaivariin.

Siitä se lähti. 20 vuotta ollaan tutustuttu fribaajia moniin paikkoihin pääkaupunkiseudulla jonne saisi radan - Ja jokuseen jonne ei muuten saa.

Staminan tarkoitus antaa sitä pelaamisen iloa pitkän talven jälkeen sitä janoaville, tehdä siitä sen verran raskasta että jokainen osallistuja hajoaa ainakin kerran päivän aikana - ja silti niin hauskaa että kävijät tulevat uudestaan.
Ja tämä totisesti tuli maaliin,

Mutta kaikella on aikansa. Nyt ei kaikkia pääkaupunkiseudun harrastajia ihan saada enää yhteen bussiin istutettua, ratoja ja kisoja on vaikka muille jakaa. Jopa tapahtumia järjestetään. Sama porukka on pistänyt Staminaa kasaan sen 20v ja alkaa toteamaan että pitäisköhän sitä tehdä jotain muutakin.

Mutta kerran vielä. Meillä on bussi. 20v kokemus pääkaupunkiseudun puistoista ja metsistä. Innokkaita radanrakentajia, vilpitön mieli, sadistin sydän sekä organisaatio joka pyöräyttää Staminan. Bussissa on vielä paikkoja ja ollaan vähän siinä rajoilla, että muutama kisaaja lisää tarvittaisiin,

Jos olet Staminan kokenut ja sen kerran vielä haluat, tänä vuonna kannattaa lähteä mukaan. Jos olet vain tarinoita kuullut, tänä vuonna ehdottomasti kannattaa lähteä mukaan.

27.4 mennään vielä kerran.Tule mukaan

Varaa matkasi: https://holvi.com/shop/talintallaajat/p ... 5164eae7/
Avatar
Top1
Viestit: 1380
Liittynyt: Ma Touko 08, 2006 9:00
Oikea nimi: Toni Toivonen
Paikkakunta: Vantaa

Re: STAMINA 2024 XX | 27.4.2024

Viesti Kirjoittaja Top1 »

Stamina 2024

Naamaa kiristää, mutta syylliset löytyvät ennakoimattomasta auringosta ja loppumattomasta hymystä.
Taakse jäi hyviä heittäjiä ja eteen enempi.

Aivan mahtavaa, en suvaitse sitä, että XXI ei toteutuisi.

Kiitos STAF ja kaikki bussissa. :-ohi
Stamina survivor 2017
Vastaa Viestiin