Keisari Tali Open pelataan Talissa 26.-29.6.2014

Talin frisbeegolfpuistossa järjestetään 26.–29.6.2014 kansainvälinen PDGA Euro Tour -osakilpailu. Jo yhdeksännen kerran järjestettävään Tali Open -kilpailuun osallistuu Suomen parhaimmiston lisäksi frisbeegolfaajia eri puolilta Eurooppaa.

EuroTour on Euroopan yhteinen, korkein sarjataso, jonka 12 osakilpailua pelataan eri maissa. Sarjassa pelataan rahapalkinnoista.

Tali Openin palkinnoista mittelee kaikkiaan 156 pelaajaa kuudessa eri sarjassa (avoin, naiset sekä seniorit -40 ja -50.) Pelaajat kiertävät kilpailussa kolmena päivänä 21-väyläisen frisbeegolfkentän Talin huipulla (Takkatie, 00370 Helsinki). Kierroksille lähdetään porrastetuin lähtöajoin perjantaina ja lauantaina alkaen klo 9, sunnuntaina alkaen klo 7. Lauantain ja sunnuntain kierrokset pelataan tulosjärjestyksessä. Sunnuntain kärkiryhmät starttaavat klo 12-13 välillä ja kisat päättyvät klo16 mennessä. Palkintojenjako noin klo 17.

Lisätietoja tapahtumasta ja tuloksista reaaliaikaisesti kilpailun sivustolta: www.taliopen.net

Talin frisbeegolfkenttä on varattu kisojen ajan vain pelaajien käyttöön, mutta Talin frisbeegolfpuiston yleisöalueille on vapaa pääsy koko Tali Openin ajan. Katso ohjeet yleisölle.

Torstaina 26.6. pelataan kaikille avoin parigolfkilpailu, jonka ilmoittautuminen ja lähtöajat ovat klo 15.30–18.15 välillä. Lue lisää parikisasta.