Jäseneksi liittyminen

Kaikki seuran jäsen- ja lisenssimaksut hoidetaan SuomiSportin kautta. Ohjeet seuraan liittymiseen, lisenssin ja vakuutuksen hankintaan löydät täältä: https://frisbeegolfliitto.fi/lisenssi-ja-vakuutus-2019/

Talin Tallaajien jäsenedut

Jäsenedut löydät täältä: https://www.tallaajat.org/tietoja/

Jäsenmaksut ja kilpailulisenssit

Kaudella 2019 Talin Tallaajat ry:n varsinaisen jäsenen jäsenmaksu on 25 e aikuisilta ja 10 e junioreilta (2001 tai sen jälkeen syntyneet). Talin Tallaajat ry on Suomen frisbeegolfliiton jäsenseura ja jäsenmaksuun sisältyy SFL:n jäsenyys. Kannatusjäsenmaksu on 25 e.

Suomen frisbeegolfliitton alaisissa kilpailuissa jokaiselta pelaajalta vaaditaan kilpailulisenssi. Kilpailulisenssin hinta on aikuiselta 50 euroa ja juniorilta 25 euroa, kilpailulisenssiin sisältyy PDGA:n jäsenyys. Huom! PDGA-jäsenyyden ostaminen suoraan PDGA:lta ei vaikuta kilpailulisenssin hintaa.

Pääsy jäsenfoorumin jäsenpuolelle

Kun olet maksanut jäsenmaksun ja olet tehnyt tunnuksesi jäsenfoorumille, niin ilmoita foorumin käyttäjätunnuksesi juhani.lehtonen(a_t)tallaajat.org , jolloin sinulle lisätään pääsy jäsenosioon.

Huomaathan, että jäsenhakemusten ja lisenssimaksujen käsittelyyn voi mennä pari päivää (esim. kisailmoittautumisen alkua).