Jäseneksi liittyminen

Kaikki seuran jäsen- ja lisenssimaksut hoidetaan SuomiSportin kautta. Ohjeet seuraan liittymiseen, lisenssin ja vakuutuksen hankintaan löydät täältä: https://frisbeegolfliitto.fi/lisenssi-ja-vakuutus/

Seuran jäseneksi voit liittyä alla olevien linkkien kautta. Jäsenyyspyynnön lähettämisen jälkeen jäsenyytesi vahvistetaan, jonka jälkeen jäsenmaksu maksetaan Suomisportin kautta.

Aikuisjäsenyys

Juniorijäsenyys

Talin Tallaajien jäsenedut

Jäsenedut löydät täältä: https://www.tallaajat.org/tietoja/

Jäsenmaksut ja kilpailulisenssit

Kaudella 2022 Talin Tallaajat ry:n varsinaisen jäsenen jäsenmaksu on 30 e aikuisilta ja 10 e junioreilta (2004 tai sen jälkeen syntyneet). Talin Tallaajat ry on Suomen frisbeegolfliiton jäsenseura ja jäsenmaksuun sisältyy SFL:n jäsenyys. Kannatusjäsenmaksu on 30 e.

Suomen frisbeegolfliitton alaisissa kilpailuissa jokaiselta pelaajalta vaaditaan kilpailulisenssi. Kilpailulisenssin hinta on aikuiselta 63,50 euroa ja juniorilta 33,50 euroa, kilpailulisenssiin sisältyy PDGA:n jäsenyys. Huom! PDGA-jäsenyyden ostaminen suoraan PDGA:lta ei vaikuta kilpailulisenssin hintaa.

Pääsy jäsenfoorumin jäsenpuolelle

Kun olet maksanut jäsenmaksun ja olet tehnyt tunnuksesi jäsenfoorumille, niin ilmoita foorumin käyttäjätunnuksesi sihteeri@tallaajat.org , jolloin sinulle lisätään pääsy jäsenosioon.

Huomaathan, että jäsenhakemusten ja lisenssimaksujen käsittelyyn voi mennä pari päivää (esim. kisailmoittautumisen alkua).

TD-maksut

Kilpailunjohtajalla ja apujohtajalla pitää olla voimassa oleva PDGA:n jäsenyys, sekä toimitsijatesti suoritettuna. PDGA-jäsenyys sisältyy kilpailulisenssiin ja se on paras vaihtoehto jos kilpailujen vetämisen lisäksi kilpailunjohtaja pelaa itse muissa kisoissa. Jos frisbeegolf on sinulle enemmänkin harrastus ja vedät kilpailuja omaksi iloksesi, silloin riittää että ostat PDGA-jäsenyyden suoraan PDGA:lta jolloin hinta on noin puolet edullisempi kuin SFL:n kilpailulisenssi.