Löytökiekot

Seuralle palautuneet löytökiekot

Talin frisbeegolfradan löytölaatikkoon palautettuja kiekkoja säilytetään vähintään 6 kuukautta. Syksyn jälkeen seuralle palautuneita löytökiekkoja säilytetään pääsääntöisesti seuraavan vuoden kesäkuuhun asti, tai niin kauan, kun tilaa on.

Nimettömiä kiekkoja säilytetään vähintään 3kk.

Seuralla olevia löytökiekkoja voit myös selata alla olevan linkin kautta:

https://loytokiekot.tallaajat.org/

Näin saat seuralle palautuneen kiekkosi takaisin

Talvikaudella seura saattaa järjestää satunnaisia päivystyksiä, jolloin kiekkoja voi noutaa. Näistä ilmoitetaan etukäteen seuran Facebook-ryhmässä.

Jos kiekosta löytyy puhelinnumero, laitetaan omistajalle tietoa siitä tekstiviestillä.
Viikkokisakauden aikana löytökiekkoja voi kätevästi noutaa Talin kopilta 30min-45min ennen viikkokisojen alkua. Asiointia nopeuttaaksesi, mainitse milloin olet saanut ilmoituksen, sekä kiekon tiedot (nimi, väri, muovi jne). Mainitse myös, jos olet Talin Tallaaja. Löytökiekot luovutetaan pääsääntöisesti kiekosta löytyvää puhelinnumeroa vastaan. Kiekkoja ei pääse etsimään itse.

Haettuasi kiekon kopilta, vastaa tekstiviestiin “Kiekko haettu”, mikäli viesti löydetystä kiekosta on tullut puhelinnumerosta, jonka 4 viimeistä numeroa ovat 3904.

Kun viikkokisoja ei enää pelata, on kopin miehitys enemmän satunnaista. Tällöin kiekkojen nouto ei enää onnistu säännöllisesti.

Mikäli noutaminen on hankalaa, voidaan kiekko postittaa. Tällöin on suositeltavaa, että maksat pienen vaivanpalkan seuralle.

Jos olet kadottanut kiekon

Kadottamaasi kiekkoa voit tiedustella löytökiekkovastaavalta (yhteystiedot löytyvät artikkelin lopusta).

Jos löydät kiekon

Jos löydät kiekon radalta, laita se parkkipaikalla, tolpassa kiinni olevaan metalliseen pönttöön (siinä lukee “Löytökiekot”). Jos kiekosta löytyy puhelinnumero, voit myös soitta tai laittaa viestiä omistajalle.

Älä laita sitä omaan bägiisin. Kiekko voi olla omistajalleen hyvinkin arvokas ja tärkeä.

Lahjoita kiekko seuralle

Voit myös lahjoittaa kiekon seuralle. Tällöin seura joko lahjoittaa kiekon kouluille, nuorille, tai myy sen seuran hyvväksi.

Löytökiekkoja kouluille ja muille kohteille

Tasasin väliajoin seuralla on jonkin verran kiekkoja, joita lahjoitamme mielellämme kouluille ja nuorten parissa työskenteleville kohteille.

Jos tarvitsette kiekkoja, olkaa yhteydessä löytökiekkovastaavaan (tarkemmat tiedot alempana).

Älä unohda puhelinnumeroa

Muista laittaa kiekkoosi puhelinnumero selkeällä käsialalla. Se helpottaa ja nopeuttaa kiekon takaisin saantia merkittävästi.

Ajan myötä kannattaa tarkistaa, että kiekosta löytyvä numero on edelleen luettavissa.

Seuran löytökiekkovastaava

  • postitukseen liittyvät asiat
  • löytökiekkojen kyselyt

Janimatti Ellonen,
janimatti.ellonen@gmail.com tai Facebook (Messenger)