Talin Tallaajat ry on voittoa tavoittelematon yhdistys joka rahoittaa radanhoitoa ja seuratoimintaansa järjestämällä erityyppisiä virkistystilaisuuksia juuri sinun yrityksesi tai yhteisösi aikatauluja ja toiveita vastaamaan. Järjestämämme virkistyspäivä on loistava tapa viettää mukavasti aikaa ulkona kevyesti liikkuen ja uuteen lajiin tutustuen!

Heittäminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta lajista ja se sopii kaikenikäisille ja -kokoisille lajista kiinnostuneille. Järjestämme tapahtumia tilauksen mukaan niin päiväsaikaan kuin yölläkin. Kaikkiin järjestämiimme tilaisuuksiin voi yritys halutessaan tuoda mukanansa omat eväät ja virvokkeet.

Päivätapahtuma

Tilaisuuteen kuuluu erilaisten heittotapojen peruskoulutus, lyhyt sääntö- sekä turvallisuuskoulutus ja erilaisten frisbeegolfkiekkojen esittely. Perehdytyksen jälkeen pelataan 3-5 hengen ryhmissä leikkimielinen kilpailu kiertäen Talin huipun 12 firmagolfväylää. Jokaisella ryhmällä on mukanaan kouluttaja, joka kirjaa ylös väyläkohtaiset tulokset sekä laskee kokonaispisteet. Kouluttaja ohjaa ja opastaa ryhmäänsä koko kierroksen ajan, sekä tarvittaessa näyttää mm. esimerkkiheitoin miten erilaisilla tavoilla voidaan pelata sama väylä. Kouluttaja myös huolehtii turvallisuusohjeiden noudattamisesta kierroksella.

Tilaisuus kestää 2-3 tuntia. Tilaisuuden maksimipituus on kolme tuntia.
Jokainen osallistuja saa tilaisuuden ajaksi käyttöönsä frisbeegolfkiekon.
Tilaisuuksien alkamisaika on pääsääntöisesti arkipäivisin klo 17-19.
Tilaisuuden hinta on 40,00 € per osallistuja.

Yötapahtuma

Haluatko tarjota työntekijöillesi jotain hieman erilaista?
Yötilaisuuden sisältö on vastaava kuin päiväsaikaan, mutta erottava tekijä löytyy vuorokaudenajasta – tilaisuus pidetään hämärän saapuessa iltayön tunteina. Taikuutta luovat valaistut kiekot ja maalikorit. Kun muu kenttä on pimeänä, valaistujen kiekkojen lentorata näkyy hienosti ja ne on myös helppo löytää.

Yötapahtuma kestää 2-3,5 tuntia. Tilaisuuden maksimipituus on 3,5 tuntia.
Jokainen osallistuja saa tilaisuuden ajaksi käyttöönsä valaistun frisbeegolfkiekon
Tilaisuuksien alkamisaika ja paikka sovitaan tapauskohtaisesti.
Tilaisuuden hinta on 55,00 € per osallistuja, kun tilaisuus pidetään Talin frisbeegolfpuistossa. Mikäli luomme radan irtokoreilla jonnekin muualle, on tilaisuuden hinta 70,00 € per osallistuja.

Jos tämä herätti mielenkiintosi, niin ota rohkeasti yhteyttä ja tiedustele lisää! Jätä soittopyyntö numeroon +358 50 5690618 tai laita sähköpostia: ville.hapuoja@tallaajat.org.

Väylän tai Talin frisbeepuiston varaaminen

Tarvitsetko varata väylän tai väyliä esim. mainoskuvauksiin tai muihin kaupallisiin tarkoituksiin? Ota yhteyttä pj@tallaajat.org  ja sovitaan miten asia saadaan järjestymään.