Tervetuloa Talin Tallaajien virallisiin viikkokisoihin!

Elämme rankkoja aikoja, joten niitä pitää keventää leikkisän kilvoittelun merkeissä!

Ensi alkuun käydään läpi yhteiset pelisäännöt, jotta viikkokisat olisivat mahdollisimman turvalliset osallistujille ja että emme omalla toiminnallamme pahenna vallitsevaa tilannetta. Noudattaaksemme vallitsevaa ohjeistusta olemme tehneet muutoksia viikkokisan järjestelyihin.

  1. Mikäli sinulla on mitään flunssan oireita, älä osallistu viikkokisoihin. Poltteen radalle pääsystä voi hoitaa varmasti tulevaisuudessa. Poltetta keuhkoissa ei välttämättä.
  2. Mikäli kuulut riskiryhmään, noudata viranomaisten ohjeistuksia. Mikäli sinut on asetettu karanteeniin tai muuhun eritykseen, noudata saamiasi ohjeita.
  3. Huolehdi käsien pesemisestä ennen ja jälkeen pelaamisen.
  4. Yski ja aivasta kertakäyttöiseen nenäliinaan ja laita nenäliina heti roskiin. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta hihaan, älä käsiisi.
  5. Huomioi ryhmäsi henkilömäärä! Pelaa pienessä, enintään neljän hengen ryhmässä, jolla taataan pienempi altistuminen ja kentän rullaaminen. On tärkeää, ettei joukkoja keräänny yhteen myöskään väylien jonotustilanteissa.
  6. Pidä vähintään 1-2 metrin etäisyys pelikavereihisi ja muihin radalla liikkuviin nähden.
  7. Vältä kaikkia läheisiä kontakteja kuten kättelyjä ja ylävitosia.
  8. Käytä vain omia pelivälineitäsi. Puttaa vain tyhjään koriin.
  9. Vältä väkijoukkoja, ja älä mene ruuhkaiselle radalle. Väkijoukkojen syntyminen on huomioitava myös radan välittömässä läheisyydessä, esimerkiksi parkkipaikoilla, lämmittelyalueilla ja wc-tiloissa.
  10. Vältä kaikkea tarpeetonta oleilua ja ”hengailua” radalla, ja poistu alueelta heti pelailun jälkeen.

Lisätietoja: https://frisbeegolfliitto.fi/koronavirusinfo/ ja https://helsinkiliikkuu.fi/vastuullisen-ulkoilijan-etiketti/

Vastuuvapautus

Ymmärrän, että osallistuminen tähän tapahtumaan sisältää riskin loukkaantumiselle tai kuolemalle ja vapautan kilpailun järjestäjän, kilpailunjohtajan ja Talin Tallaajat ry:n vastuusta liittyen loukkaantumiseeni, menetykseeni, omaisuusvahinkoihini tai kuolemaani, jotka liittyvät osallistumiseeni tähän tapahtumaan.

Lisäksi ymmärrän ja tiedostan, että tällä hetkellä on liikkeellä maailmanlaajuinen COVID19-pandemia, ja että osallistun tähän tapahtumaan omalla riskilläni, ja että mitkään kilpailuun liittyvät turvallisuustoimet, jotka on suunniteltu estämään COVID19-viruksen leviämistä, eivät takaa, etten saa COVID19-tautia.

Edellä mainituista huolimatta, vahvistan vapauttavani kilpailun järjestäjän, kilpailunjohtajan ja Talin Tallaajat ry:n vastuusta liittyen mahdolliseen loukkaantumiseeni, menetykseeni, omaisuusvahinkoihini tai kuolemaani liittyen, jotka voin kohdata COVID19-viruksen myötä, ja jotka liittyvät osallistumiseeni tähän tapahtumaan.

Aikataulu

Vuoden 2021 viikkokisat käynnistyvät 3.6!

Tänäkin vuonna päästään Talissa kisailemaan viikkokisojen merkeissä torstaisin 3.6.-9.9. klo 18:00.

Viikkokisoihin ovat tervetulleita kaikki, eikä kisalisenssiä tarvita, mutta Talin Tallaajille on tänä vuonna seurajäsenyydestä etua, sillä jäsenet pääsevät ilmoittautumaan kisaan puoli tuntia muita aikaisemmin! Varmista, että seurajäsenyytesi on Metrixissä aktiivinen jotta tämä onnistuu.

Huomaathan, että rata on torstaisin varattu viikkokisoja varten klo 18-21, jolloin muut Helsingin radat sekä Mini-Tali palvelevat muita heittelijöitä.

Viikkokisoissa haastat ennen kaikkea itsesi, sillä kisoissa palkitaan aina parhaan raakatuloksen heittäneen lisäksi eniten omaa tulostaan viikkokisoissa parantaneita. Sen lisäksi viikkokisoissa Talin radan par-tulokseen (58 heittoa) tai alle heittäneet saavat kutsun kauden kovimpaan PDGA-kutsukilpailuun, Tali ViikkisChamp Invitationaliin.

Viikkokisoissa noudatetaan edelleen alueellisia koronarajoituksia ja osallistuminen tapahtuu omalla vastuulla, luethan siis toimintaohjeet kisainfosta huolellisesti.

Lisäinfo ja ilmoittautuminen Discgolfmetrix-palvelussa:
https://discgolfmetrix.com/1679417