Normitali-liiga 2014 syyssunnuntaisin

Talin Tallaajat järjestää Talissa kuuden osakilpailun reitatun viikkokisaliigan sunnuntaisin. Osakilpailut pelataan kuutena peräkkäisenä sunnuntaina 31.8. – 5.10.2014
Osakilpailuissa pelataan aina 18 väylää eli yksi kierros ns. normitalin kisaleiskaa ja kierrokset alkavat klo 10.00 sunnuntaisin.

Liigan kilpailuihin vaaditaan Suomen Frisbeegolfliiton voimassa oleva A- tai B-lisenssi. Kilpailuissa noudatetaan PDGA:n sääntöjä ja kisaetikettiä ja A-lisenssin omaavat pelaajat saavat kierroksista siis PDGA:n ratingit.

Kisaan mahtuu 72 kisakoneen kautta ajoissa ilmoittautunutta ja osakilpailujen ilmoittautuminen alkaa viikoittain aina kyseistä kisasunnuntaita edeltävänä maanantaina klo 21.00 ja kestää perjantain keskiyöhön. Liigassa järjestetään ainoastaan luokat MPO (Avoin Pro) ja FPO (Naiset Pro), joihin siis myös amatööripelaajat saavat osallistua. Osakilpailuihin ilmoittautumisessa ei ole rating-rajaa.

Osallistumismaksu on 2 euroa per kilpailu. Kisoista ei jaeta rahapalkintoja eikä lahjakortteja, joten amatööripelaajat eivät voi menettää amatööristatustaan, vaikka pelaavatkin Pro-luokassa.

Lisätietoa liigasta Talin Tallaajien foorumilla: https://www.tallaajat.org/foorumi/viewtopic.php?f=27&t=6123

Normitali-liigan ilmoittautuminen kisakoneessa: https://kisakone.frisbeegolfliitto.fi/kilpailu/199

Tervetuloa mukaan!