Jalle Stoor Keisari Tali Openin mestari

Talin Tallaajien järjestämä Keisari Tali Open käynnisti perjantaina 19.5.2017 Euroopan kovimman frisbeegolf-kiertueen EuroProTourin. Erittäin kovatasoinen kisa ja helteinen sää keräsi myös hienosti yleisöä paikalle kannustamaan omiaan.

Kisat aloitettiin kuitenkin jo torstaina epävirallisesti parigolffeilla, jonka vei Teemu Nissinen ja Janne Hirsimäki hirmuisella 52 tuloksellaan. Parigolffeissa nähtiin myös Tallaaja-väriä Talin Tallaajien Riku Vinkin ja Puska Puttaajien Väinö Mäkelän napatessa parigolffeissa 2. sija tuloksella 54. Parigolffien tarkemmat tulokset löytyvät täältä.

Koko viikonlopun kestäneen yksilökisan huippuhetket nähtiin kisojen kolmantena päivänä sunnuntaina 21.5.2017, kun turnaus eteni kohti kutkuttavan jännää loppuaan jykevässä suomalaiskomennossa. 7K:n Seppo Paju aloitti hirmuisen kirin pelaten koko viikonlopun kovimman tuloksen -12 ja asettaen Tali Open radalle uuden rataennätyksen. Loppukiri ei kuitenkaan riittänyt Jallen pelatessa varmaa hyvää peliään. Kisan voitti siis lopulta koko viikonlopun kisoja suvereenisti johtanut Talin Tallaajien Jalle Stoor, suuret onnittelut Jallelle!

Naisten luokassa nähtiin myös jänniä käänteitä kärkinelikon (Hannele Määttä, Jenni Eskelinen, Kristin Tattar ja Eveliina Salonen) ollessa kahden kierroksen jälkeen viiden heiton sisällä. Lopulta kuitenkin voittajaksi selviytyi NFS:n Eveliina Salonen hienon hole-in-one heiton siivittämänä. Kyseessä on Eveliinalle jo toinen Tali Open voitto, suuret onnittelut Eveliinalle!

18641950_10213118096496787_2008685387_o

Tali Openin uusi keisari ja avoimen sarjan voittaja: Jalle Stoor (Kuva: Toni Laitiala)

Avoimen luokan kärkikolmikko:
1. Jalle Stoor
2. Seppo Paju
3. Janne Hirsimäki
3. Pasi Koivu

Naisten avoimen luokan kärkikolmikko:
1. Eveliina Salonen
2. Hannele Määttä
3. Henna Blomroos
3. Kristin Tattar

Tarkemmat tulokset PDGA:n sivuilla: http://www.pdga.com/tour/event/30617

Väylätulokset kaikilta kierroksilta: https://dgmtrx.com/?u=scorecard&ID=415827

EuroProTour jatkuu Keisari Tali Openin jälkeen kesäkuussa (9.-11.6.) Norjassa järjestettävässä Sula Openissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.