Talin Tallaajille taas arvokisamenestystä!

Talin Tallaajien Kari Vesala voitti osana Suomen maajoukkuetta hopeaa Iso-Britanniassa Colchesterissa 23.-26.8.2017 pelatuissa frisbeegolfin joukkue-MM-kilpailuissa. Kuusihenkiset joukkueet koostuivat MM-kilpailuissa miehistä, naisista, junioreista ja ikäluokkapelaajista. Suomen joukkueessa kilpailivat Kari Vesalan lisäksi Tapani Aulu (C), Mikael Hakala, Anne Kettunen, Juho Parviainen ja Ari Penttala.

mmjoukkueLippu liehui MM-joukkueella ja hymyt olivat leveät (Kuva: Suomen frisbeegolfliitto)

 

Menestystä tuli lisäksi myös kotimaan kamaralla Vihdin Kaatiksella 26.8. järjestetyistä sekaparifrisbeegolfin SM-kisoista, jossa Kristiina Sylman ja Tommi Nyberg voittivat MPM-sarjassa Suomenmestaruuden!

sekaparimestarit
Mestarit palkintojensa kanssa (Kuva: Tom Andberg)

Talin Tallaajat haluaakin toivottaa jälleen valtavasti onnea Karille, Kristiinalle ja Tommille kisamenestyksistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.