Jäsenmaksut vuodelle 2018

Talin Tallaajat pitivät syyskokouksensa lauantaina 28.10. ja syyskokouksessa valittiin kahden vuoden jatkokaudelle puheenjohtajaksi Saija Lehto, sekä hallituksen jäseniksi Juho Hautala, Juhani Lehtonen ja uutena tulokkaana Riku Johansson. Kiitämme luottamuksesta!

Ville Virtanen jättää vuoden vaihtuessa hallitushommat taakseen ja tässä kohden onkin syytä antaa Villelle isot aplodit kiitoksena upeasta duunista seuran talouden kulmakiven eli firmagolfien eteen!

Syyskokouksessa päätettiin myös seuran jäsenmaksuista vuodelle 2018.

  • Junioreiden (v.2000 tai sen jälkeen syntyneet) jäsenmaksu pysyy entisellään eli se on 10 euroa.
  • Aikuisten jäsenmaksu ja kannatusjäsenmaksu nostettiin 25 euroon. SFL:n jäsenseurana tähän maksuun sisältyy myös SFL:n jäsenyys.
  • Kilpailulisenssien hinnat määritteli SFL:n syyskokous viikko sitten ja niiden osalta hinnat eivät muutu, eli juniorit 25 eur ja aikuiset 50 eur. Kilpailulisenssi vaaditaan kaikissa SFL:n alaisissa kisoissa ja siihen sisältyy PDGA:n jäsenyys. Mahdollisesti jo olemassa olevasta PDGA-jäsenyydestä ei anneta alennusta kilpailulisenssiä ostettaessa.

SuomiSport

Suurin muutos maksuihin tapahtuukin hallinnollisella puolella siinä miten jäsenyydet ja lisenssit ostetaan. Kaudella 2018 luovutaan nykyisen jäsenrekisterin käytöstä ja siirrytään SuomiSport-palveluun joka vastaa tietoturvaltaan nykypäivän vaatimuksia. SuomiSportin kautta voi ostaa sekä seuran jäsenmaksun, SFL:n kilpailulisenssin, että vapaaehtoisen sporttivakuutuksen – kaikki yhdestä paikasta.  Palvelua käyttää jo toistakymmentä lajiliittoa, kuten esim. Salibandyliitto.

Erityisesti alkukauden kisakalenteria suunnittelevat: Huomioikaa että SFL parhaillaan rakentaa frisbeegolfin osalta järjestelmää yhteistyössä SuomiSportin ja Vincitin kanssa, eikä ole täyttä varmuutta tuleeko valmista suunnitelmien mukaisesti vuoden loppuun mennessä! Eli jos tarvitset kilpailulisenssin ensi kaudelle voidaksesi esim. ilmoittautua johonkin kisaan – ole yhteydessä hyvissä ajoin TT:n puheenjohtajaan niin järjestetään asia muilla tavoin! On mahdollista että joudumme käyttämään tietyn siirtymäkauden vielä vanhaa järjestelmää, joten seuratkaa ilmoittelua rauhassa jos lisenssien kanssa ei ole normaalia suurempaa kiirettä.

Tulevaa vuotta odotellessa, käykääpä heittämässä frisbeetä.  Esim. tänään olisi taas lediviikkikset Talissa!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.