Tule kehittämään Talin Tallaajien toimintaa

Hei Tallaaja! Oletko pohtinut mielessäsi, miten Talin Tallaajien toimintaa kannattaisi kehittää? Omaatko uusia kehitysideoita ja onko sinulla ajatuksia mitä kaikkea Talin Tallaajat voisivat yhdessä tehdä ja tarjota jäsenille? Haluaisitko osallistua ideoimaan ja kehittämään seuran toimintaa? Tule siis tiistaina 10.4. mukaan Talin Tallaajien kevätkokoukseen. Kokouksen perään järjestetään kaikille avoin Tallaajien seuratoiminnan ideointi- ja kehityskokous (suunnittelukokous).

Talin Tallaajien sääntömääräinen vuosikokous järjestetään tiistaina 10.4. klo 18:00-19:00. Kokouspaikkana on Nordkapp, Kaisaniemenkatu 7, 2. kerros (summeri katutasossa ja Kaisaniemen tunnelissa).  Tule mukaan! Tarjolla on kahvia ja pullaa.

Lisätietoja löydät foorumilta: http://foorumi.tallaajat.org/viewtopic.php?t=6817

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.