Frisbeegolfin EM-kilpailut starttaavat Kroatiassa – Mukana viisi Talin Tallaajaa

Frisbeegolfin EM-kilpailut starttaavat Kroatian Sveti Martinissa huomenna keskivikkona 15.8.2018 ja nelipäiväinen kilpailu koostuu neljästä kierroksesta finaalikierrosten sijoittuessa lauantaille 18.8.2018. EM-kilpailuissa on 200 pelaajaa eri puolilta Eurooppaa ja Suomea kilpailussa edustaa yhteensä 26 pelaajaa kahdeksassa eri luokassa.

Talin Tallaajia EM-kisoissa edustavat puolustava MPG-luokan Euroopan mestari Kari Vesala, MPG-luokassa Viroa edustava Ardo Sepp, MP40-luokassa Viroa edustava Oliver Endla, MPO-luokassa pelaava Jalle Stoor ja FP40-luokassa pelaava Kristiina Sylman. Talin Tallaajat haluaa toivottaa pelaajilleen ja koko Suomen joukkueelle onnea ja menestystä kisoihin!

Kari Vesalan, Jalle Stoorin ja Kristiina Sylmanin, kuten koko Suomen edustusjoukkueen pelaajaesittelyt löytyvät täältä: https://frisbeegolfliitto.fi/em2018-suomen-joukkue/

Frisbeegolfliiton uutisen EM-kisoista löydät täältä: https://frisbeegolfliitto.fi/2018/08/14/frisbeegolfin-em-kilpailut-15-18-8-kroatiassa/

EM-kisoja seuraat parhaiten:

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.