Kutsu Talin Tallaajien syyskokoukseen ja seuratoiminnan kehittämistyöpajaan 22.10.2019

Onko sinulla ideoita ja ajatuksia vaikkapa seuran järjestämistä tapahtumista, kisoista, frisbeegolf-valmennuksesta, junnutoiminnasta, yleisesti seuratoiminnasta tai vaikkapa Talin ratamuutoksista? Tule mukaan työpajaan ideoimaan ja suunnittelemaan ensi vuoden toimintaa 22.10.2019 klo 18 alkaen Keskuskirjasto Oodiin, ryhmätyötila 4:een. Jotta osaamme varata sopivasti pientä naposteltavaa työpajalaisille, niin ilmoittaudu mukaan laittamalla nimesi listaan: https://doodle.com/poll/bvhnehu4evexr38i

Talin Tallaajien sääntömääräinen syyskokous järjestetään heti työpajan perään noin klo 19:30 alkaen Keskuskirjasto Oodin ryhmätyötila 4:ssä. Tänä vuonna vaihtuu mm. Puheenjohtaja ja sihteeri, joten hallitukseen aukeaa paikkoja innokkaille tekijöille. Jos olet kiinnostunut vaikuttamaan seuratoimintaan myös hallinnon puolelta, niin tule ihmeessä paikalle!

Syyskokouksessa käsitellään seuraavat asiat:

  • Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa
  • Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
  • Hyväksytään kokouksen esityslista
  • Vahvistetaan liittymis- ja jäsenmaksujen suuruudet
  • Valitaan joka toinen vuosi hallituksen puheenjohtaja ja muut jäsenet erovuoroisten tilalle
  • Valitaan yksi tai kaksi tilintarkastajaa ja heille varamiehet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.