Talissa talkoot 29.4. lauantaina – Vanhoja koreja myydään 7.5. sunnuntaina

Talin frisbeegolfradalla talkoillaan lauantaina 29.4. klo 09-16. Rata on talkootöiden ajan suljettu niiltä osin, missä väyliä laitetaan kesäkuntoon. Kaikki ovat tervetulleita mukaan. Talkootyöntekijöille on tarjolla juotavaa ja pientä purtavaa palkkioksi – unohtamatta sitä ikuista hyvää karmaa tuleville kierroksille Talissa.

Radalle asennetaan ajan ja resurssien salliessa uudet väyläopasteet ja korit. Lisäksi väyliä siistitään. Rata on kesälayoutissa hyvässä lykyssä iltapäivällä kello 16:00 jälkeen. Annathan talkoolaisille työrauhan – tule mukaan hommiin!

Lisäkysymyksiin vastaa Kalle (kalle.vikman@tallaajat.org)

Sunnuntaina 7.5. klo 13-15 Tallaajat järjestävät myyjäiset Talin frisbeegolfpuistossa. Myyjäisissä huutokaupataan Tallaajien vanhoja koreja, jotka nyt poistuvat käytöstä uusien korien saapuessa. Korien lähtöhinta on 100€.

Korien lisäksi myyntiin tulee noutamattomia löytökiekkoja, joita seura on säilyttänyt löytötavaralain mukaisesti yli kolme kuukautta. Tapahtuman oheessa tarjolla kahvia ja pientä purtavaa. Lämpimästi tervetuloa!

Tallaajat odottavat koreja – entä sinä?