Pro Tour viikko Talissa – rata rajoitetusti käytössä

Tällä viikolla Taliin nousee PDPT:n ensimmäistä osakilpailua varten kisalayout. Radalla talkoillaan alkuviikosta aktiivisesti. Annathan tilaa talkoilijoille. Rata on varattu kilpailuja varten keskiviikosta 24.5. alkaen.

Tallaajat tarvitsevat edelleen vapaaehtoisia kilpailun pyörittämistä varten. Ainakin finaalipäivälle on odotettavissa paljon katsojia, joiden liikkumista radalla tulisi ohjata. Osallistumalla vapaaehtoistöihin, saat aitiopaikan kisojen seuraamiseen töiden oheessa. Seura tarjoaa eväät ja juotavat vapaaehtoisille. Prodigy vuorostaan tarjoaa aktiiveille pienet tuotepaketit työn kunniaksi.

Mikäli kiinnostuit, laita viestiä kalle.vikman@tallaajat.org

Tali palaa normaaliin kesälayouttiin sunnuntaina 28.5.

Kesäisin terveisin,

TT – Mikko