Tervetuloa Talin Tallaajien virallisiin viikkokisoihin!

Elämme rankkoja aikoja, joten niitä pitää keventää leikkisän kilvoittelun merkeissä!

Ensi alkuun käydään läpi yhteiset pelisäännöt, jotta viikkokisat olisivat mahdollisimman turvalliset osallistujille ja että emme omalla toiminnallamme pahenna vallitsevaa tilannetta. Noudattaaksemme vallitsevaa ohjeistusta olemme tehneet muutoksia viikkokisan järjestelyihin.

 1. Mikäli sinulla on mitään flunssan oireita, älä osallistu viikkokisoihin. Poltteen radalle pääsystä voi hoitaa varmasti tulevaisuudessa. Poltetta keuhkoissa ei välttämättä.
 2. Mikäli kuulut riskiryhmään, noudata viranomaisten ohjeistuksia. Mikäli sinut on asetettu karanteeniin tai muuhun eritykseen, noudata saamiasi ohjeita.
 3. Huolehdi käsien pesemisestä ennen ja jälkeen pelaamisen.
 4. Yski ja aivasta kertakäyttöiseen nenäliinaan ja laita nenäliina heti roskiin. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta hihaan, älä käsiisi.
 5. Huomioi ryhmäsi henkilömäärä! Pelaa pienessä, enintään neljän hengen ryhmässä, jolla taataan pienempi altistuminen ja kentän rullaaminen. On tärkeää, ettei joukkoja keräänny yhteen myöskään väylien jonotustilanteissa.
 6. Pidä vähintään 1-2 metrin etäisyys pelikavereihisi ja muihin radalla liikkuviin nähden.
 7. Vältä kaikkia läheisiä kontakteja kuten kättelyjä ja ylävitosia.
 8. Käytä vain omia pelivälineitäsi. Puttaa vain tyhjään koriin.
 9. Vältä väkijoukkoja, ja älä mene ruuhkaiselle radalle. Väkijoukkojen syntyminen on huomioitava myös radan välittömässä läheisyydessä, esimerkiksi parkkipaikoilla, lämmittelyalueilla ja wc-tiloissa.
 10. Vältä kaikkea tarpeetonta oleilua ja ”hengailua” radalla, ja poistu alueelta heti pelailun jälkeen.

Lisätietoja: https://frisbeegolfliitto.fi/koronavirusinfo/ ja https://helsinkiliikkuu.fi/vastuullisen-ulkoilijan-etiketti/

Vastuuvapautus

Ymmärrän, että osallistuminen tähän tapahtumaan sisältää riskin loukkaantumiselle tai kuolemalle ja vapautan kilpailun järjestäjän, kilpailunjohtajan ja Talin Tallaajat ry:n vastuusta liittyen loukkaantumiseeni, menetykseeni, omaisuusvahinkoihini tai kuolemaani, jotka liittyvät osallistumiseeni tähän tapahtumaan.

Lisäksi ymmärrän ja tiedostan, että tällä hetkellä on liikkeellä maailmanlaajuinen COVID19-pandemia, ja että osallistun tähän tapahtumaan omalla riskilläni, ja että mitkään kilpailuun liittyvät turvallisuustoimet, jotka on suunniteltu estämään COVID19-viruksen leviämistä, eivät takaa, etten saa COVID19-tautia.

Edellä mainituista huolimatta, vahvistan vapauttavani kilpailun järjestäjän, kilpailunjohtajan ja Talin Tallaajat ry:n vastuusta liittyen mahdolliseen loukkaantumiseeni, menetykseeni, omaisuusvahinkoihini tai kuolemaani liittyen, jotka voin kohdata COVID19-viruksen myötä, ja jotka liittyvät osallistumiseeni tähän tapahtumaan.

Aikataulu

Ensimmäinen viikkokisa on 4.6.2020 ja viimeinen 10.9.2020.

 • Torstaina klo 10:00: Ilmoittautuminen aukeaa Metrixissä ja kisaan mahtuu mukaan 90 pelaajaa.
 • Torstaina klo 16:00: Maksa osallistumimaksu MobilePay viimeistään klo 16:00 tai lähetä kilpailunjohtajalle viestiä Metrix:n kautta jos maksat käteisellä.
 • Torstaina klo 16:15: Poistetaan kilpailijat, jotka eivät ole vahvistaneet osallistumistaan tai maksaneet osallistumismaksua MobilePay:llä.
 • Torstaina klo 17:00 – 17:40: Osallistumismaksut Talin Tallaajien kopilla.
 • Torstaina klo 17:55: Ryhmäjako julkaistaan.
 • Torstaina klo 18:00: Kierros alkaa ilman erillistä pelaajakokousta.

Loppukauden viikkokisoissa saatetaan pelata varhaistetulla aikataululla pimeän saapumisen takia, seuraa tiedotusta erityisesti syyskuussa!

Maksaminen

Viikkokisan osallistumismaksu on kolme euroa (3 €).

Maksa osallistumisesi MobilePay-sovelluksella 98805 (Talin Tallaajat ry) viimeistään kello 16:00. Kirjoita viestikenttään “viikkokisat” ja päivämäärä, sekä pelaajan nimi mikäli maksat jonkun toisen puolesta.

Mikäli sinulla ei ole MobilePayta, ei huolta!
Voit maksaa myös käteisellä, mutta muista lähetä kilpailunjohtajallle viestiä Metrixin kautta viimeistään kello 16:00.

Maksu 1 ja 2 € kolikkoina. Ei pussillista 5 sentin kolikoita.

TD tarkastaa maksut, ja lisää maksaneet kilpailijat ryhmiin ilmoittautumisen päätyttyä.

Huom! Mikäli joudut jonoon, älä maksa ennen kuin paikkasi kisassa on varmistunut.