Talin Tallaajien viikkokisat ovat avoimet ihan kaikille eikä osallistumiseen vaadita minkäänlaisia jäsenyyksiä tai erityisempää kokemusta frisbeegolfista. Viikkokisat ovat pienen kynnyksen epävirallisia frisbeegolfkilpailuja, joissa kierretään rata kerran ympäri.

Talin Tallaajien perinteiset torstaiviikkokisat järjestetään 16.5.- 12.9.2019.

  • Ilmoittautuminen alkaa Talin kopilla klo 17:00 ja päättyy 17:45 tai silloin kun kisa on täynnä
  • Kisaaminen alkaa pelaajakokouksella klo 18:00
  • Osallistumismaksu on 2 euroa (2 x 1e tai 1 x 2e, tämä siksi ettei TD:lle jää kilon kasaa viisisenttisiä kisan jälkeen)
  • Jäsenillä on mahdollisuus hankkia kausikortti, jolla varmistaa kisan pääseminen (lisää infoa jäsenille tarkoitetulla osastolla)
  • Kisaan mahtuu mukaan 72 pelaaajaa
  • Palkinnon voi käyttää Powergripissä, kun tulokset on julkistettu foorumilla. Väyläkohtaiset tulokset löytyvät osoitteesta http://dgt.golftulos.com/
  • Viikkokisojen kesto on yleensä 2-3h
  • Viikkokisoista tiedotetaan Tallaajien keskustelufoorumilla.

Jos olet tulossa viikkokisoihin ensimmäistä kertaa ikinä, toimi näin: Kun ilmoittautuminen on auennut, tule TD:n luo ja ilmoita oma nimesi ja että olet ensikertalainen. TD pyytää sinulta kahta euroa. Ojenna kaksi euroa TD:lle. Homma on sillä selvä ja voit mennä rennoin mielin vaikkapa lämmittelemään lähistölle ja odottamaan pelaajakokouksen alkamista (ilmoitetaan töötillä). Ensikertalaiset pyritään laittamaan kokeneempien pelaajien mukaan, joten ei hätiä mitiä, he kertovat tarvittavat kisailuun liittyvät asiat. Tervetuloa mukaan!

Viikkokisoissa pelataan sekä parhaasta raakatuloksesta että parhaista tasoituksellisista tuloksista. Kisojen palkinnot ovat 10 euron arvoisia lahjakortteja Frisbeepointiin. Kisoissa paras raakatulos palkitaan aina ja myös jokainen hole-in-one oikeuttaa lahjakorttiin. Mikäli parhaan puhtaan tuloksen heittää useampi kuin yksi pelaaja, palkinnoin voittaa se, jolla on pienin tasoitus. Ensikertalaisella ei ole tasoitusta joten tällainen henkilö ei voi voittaa puhtaan tuloksen palkintoa mikäli kyseessä on tasapeli. Jos ensikertalainen heittää parhaimman tuloksen AINOANA pelaajana, on hän tietenkin oikeutettu lahjakorttiin. Tasoitukselliset lahjakortit jakaantuvat alla olevan taulukon mukaisesti.

Erityiset päivämäärät:

–  Helatorstai, pelataan yleensä kolmet peräkkäiset viikkokisat
–  Juhannus, saatetaan pelata kahdet viikkokisat

Tali ViikkisChamp Invitational:

Talissa järjestetään vuosittain Suomen perinteisin PDGA-kutsukilpailu, ViikkisChamp. Tähän kisaan saa kutsun, mikäli heittää virallisissa alle radan par-lukeman eli numeroina raakatuloksen 57 tai vähemmän. Kisa järjestetään viimeisen virallisen viikkokisan jälkeen ja se on PDGA-kisa eli siitä saa myös ratingit. ViikkisChampin tarkempi ajankohta julkaistaan myöhemmin. TD varaa oikeuden hyväksyä myös mahdollisia muiden Talissa järjestettävien kilpailujen (esim. mahdollinen kesäliiga tms.) tuloksia viikkokisojen rinnalla, mutta tästä mahdollisuudesta tiedotetaan kyseisten kilpailujen yhteydessä. TD varaa myös oikeuden laskea ehtoja kutsuille mikäli mahdollisten osallistujien määrä uhkaa jäädä liian pieneksi.

Tervetuloa!

Tasoitusjärjestelmä:

Tasoitusjärjestelmä laskee tasoitukset automaattisesti, eikä pelaajan tarvitse huolehtia niistä:
1 tulos: on luonnollisesti tasoitus
2-3 tulosta: huonoin pois ja keskiarvo lopuista, tarkoittaa siis käytännössä että jos kaksi niin parempi tulos on suoraan tasoitus
4-7 tulosta: kaksi huonointa pois ja keskiarvo lopuista
8 tulosta tai enemmän: katsotaan kahdeksan tuoreinta tulosta, joista kolme huonointa pois ja sitten keskiarvo lopuista viidestä

Tasoitukset seuraavat edelliseltä vuodelta
Osallistujat vs. palkintojen määrä (min – max = tasoitukselliset palkinnot + paras raakatulos): 04 – 09 = 0 + 1
10 – 18 = 1 + 1
19 – 27 = 2 + 1
28 – 36 = 3 + 1
37 – 45 = 4 + 1
46 – 54 = 5 + 1
55 – 63 = 6 + 1
64 – 72 = 7 + 1